We zijn momenteel open. Plaats eenvoudig je bestelling via ons bestelplatform of bel ons op +32 3 337 92 29.

logo
cover-image

Rechtstreeks van onze chef
naar jouw plek !
Bestel en Geniet...

cover-image

SUSHI

Bij ons draait alles om versheid en kwaliteit. Gezien de delicatesse van het gerecht, bereiden we uw sushi altijd à la minute met verse ingrediënten. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt, zelfs gefrituurde sushirolls wachten tot het laatste moment. Zo geniet u van de authentieke smaak alsof het rechtstreeks uit uw eigen keuken komt.

cover-image

Warme gerechten

Warme gerechten worden met dezelfde zorg behandeld als onze sushi. Onze chef selecteert handmatig groenten en vlees van een halal-gecertificeerde leverancier. Een gouden regel voor al onze warme gerechten? Ze worden lastminute verpakt, zodat ze heerlijk warm zijn wanneer je ze opent in je eetkamer.

verse ingredienten

Van knapperige groenten tot zorgvuldig geselecteerde vis, elk gerecht wordt doordrenkt met de levendigheid en smaak die alleen verse ingrediënten kunnen bieden. Het is niet alleen een principe, maar een onmisbare traditie die we hoog houden voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.

cover-image1cover-image2cover-image3
cover-image

our Chef’s story

Onze chef Sajan is afkomstig uit Nepal en voor hem gaat niets boven zijn liefde voor het vak. Al jong begon hij in diverse brasserieën en restaurants en leerde snel de basistechnieken van de Belgisch-Franse keuken. In 2016 maakte hij de overstap naar de Japanse keuken en wist meteen dat hij hierin zijn passie verder kon verdiepen. Consistentie in kwaliteit en smaak, presentatie, techniek en versheid van de producten, dat zijn de musthaves van onze chef. Met als basis die twee verschillende keukens én een jarenlange ervaring was onze chef klaar om met een eigen zaak te starten. Maar een horecazaak openen in volle pandemie? Dat is het avontuur dat Sajan aanging en ondanks twee lockdowns is hij er perfect in geslaagd om zijn jarenlange droom waar te maken.Dat hij al acht jaar ervaring heeft in de Oosterse keuken zul je ongetwijfeld proeven in al onze heerlijke gerechten.

Reviews

No reviews found...

Feed

Follow us on

facebookfacebook

Openingstijden: Alle dagen behalve woensdag van 16:00 tem 21:45

Annnuntiatenstraat 1, 2170 Merksem

+32 3 337 92 29

sushimerksem@gmail.com